Tervetuloa GoExpo-messuille!

Tunturi-Hellberg Oy on mukana GoExpo-messuilla 15.3–17.3.2019 Helsingin Messukeskuksessa. Osastollamme 6d50 on esillä Suomen suurin valikoima sähköpyöriä! Pääset tutustumaan ja koeajamaan Tunturi-, Nishiki-, Haibike-, Ghost-, Winora- ja Lapierre-sähköpyöriä sekä Babboe-tavarasähköpyöriä. Esillä on myös Tunturin ja Nishikin uudet hybridi-, kaupunki-, maasto- ja lastenpyörät. Polkupyörien lisäksi esittelemme kauden uudet pyöräilytarvikkeet. Tule tutustumaan mm. XLC-, SKS-, Sram-, Muc-off- ja Schwalbe-fillaritarvikkeisiin sekä DT Swiss- ja Zipp-kiekkoihin. Ensiesittelyssä ovat myös tyylikkäät Urbaniki-lastenkuljetusistuimet. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on sinua auttamassa sopivan polkupyörän ja pyöräilytarvikkeiden vallinnassa.

Osastollamme tapahtuu

Messuosastollamme 6d50 on paljon nähtävää ja koettavaa. Entis-yrityksen Jussi ja Andrej ovat kertomassa fatbike-retkestään Turusta Nuorgamiin. He polkivat 1500 km matkan helmikuun aikana. Nähtävillä ovat heidän reissupyörät: Tunturi Tundra ja Nishiki Durango 26” -fatbiket. Samalla pääset maistamaan uuden sukupolven Entis BUGBITES proteiinivälipalaa, joka on valmistettu sirkoista ja kasviproteiineista. Lisäksi osastollamme on useita Powered by Tunturi -yhteistyökumppaneitamme kertomassa heidän toiminnastaan.

Messuosastollamme on mukana jälleenmyyjämme Verkkokauppa.com. Voit ostaa Verkkokauppa.comin valikoimissa olevia Tunturi-, Haibike- ja Winora-sähköpyöriä jo messuilla. Heidän henkilökuntaa on myös paikalla kertomassa heidän palveluistaan ja opastamassa tilauksen tekemisessä. Liikkuvan pyörähuollon Yeplyn mekaanikoilta voit kysyä mitä tahansa pyörähuollosta. He tarjoavat pyörän kausihuollon erikoishintaan niille, jotka ostavat pyörän osastollamme messujen aikana.

Tunturi- ja Nishiki-pyöriä myydään satojen jälleenmyyjien toimesta ympäri Suomea. Katso lähin Tunturi-jälleenmyyjä tästä.

Katso lähin Nishiki-jälleenmyyjä tästä.

Osallistu arvontaan – superhyvät palkinnot!

Osastollamme voit osallistua myös arvontaan. Kaikkien arvontalipukkeen täyttäneiden kesken arvomme seuraavat palkinnot messujen jälkeen:

Nähdään messuilla!