Työpaikkailmoitus: Oston Assistentti

Haussa on nyt Tunturille Turkuun oston assistentti määräaikaiseen työtehtävään kiireavuksi heinäkuun loppuun asti

Uskomme pyöräilyn vievän maailmaa eteenpäin. Suunnittelemme älykkäitä ja yksinkertaisia ratkaisuja luodaksemme fantastisen pyöräilykokemuksen jokaiselle pyörämme käyttäjälle. Olemme sähköpyörien markkinajohtaja Euroopassa ja toiseksi suurin polkupyörissä ja tarvikkeissa. Pyrimme jatkuvasti luomaan korkealaatuisia ja -toiminnallisia huippuluokan tuotteita, korkealuokkaisella osaamisella. Accell Groupissa työskentelee noin 3 400 työntekijää 18 maassa. Pyöriämme ja niihin liittyviä tuotteita myydään jälleenmyyjille ja kuluttajille yli 80 maassa. Vuonna 2020 myimme yhteensä noin 900 tuhatta polkupyörää ja liikevaihtomme oli yli 1,3 miljardia euroa. Accell Groupiin kuuluva Tunturi Oy Ltd on yksi kokeneimmista polkupyörien valmistajista Suomessa. Yhtiö on perustettu vuonna 1922. Suunnittelemme ja valmistamme Tunturi- ja Nishiki-polkupyörät sekä tuomme maahan muita kansainvälisesti tunnettuja Accell Groupin pyörämerkkejä. Edustamiamme tuotteita myydään satojen jälleenmyyjien toimesta ympäri Suomea. Meille tärkeitä asioita on palvella yhteistyökumppaneitamme luotettavasti ja pitkäjänteisesti. Toimitamme laadukkaita tuotteita ja teemme töitä laadun takaamiseksi. Vastuullisesti toimiva yritykseksemme on mukana kehittämässä kotimaista pyöräkauppaa.

Työtehtäväsi ovat mm.: 

  • Toimitusaikojen päivittäminen Suomen ja Ruotsin yhtiön osalta järjestelmään
  • Tuoterekisterin ylläpito Suomen ja Ruotsin yhtiön osalta
  • Suomeen saapuvan tavaran kuljetuksien järjestäminen
  • Raportoinnissa avustaminen
  • Muut logistiikan avustavat tehtävät

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Suomen ja englannin kielen sujuvaa kirjallista ja suullista taitoa, ruotsin kieli katsotaan eduksi
  • Sinulla on soveltuva kaupallinen koulutus tai olet opintojesi loppusuoralla
  • Olet numerotarkka tiimipelaaja
  • Hallitset Excelin erittäin sujuvasti
  • Tehtävä on osa-aikainen; pystyt työskentelemään esim. opintojen ohella neljänä päivänä viikossa

Tarjoamme mielenkiintoisen haasteellisen tehtäväkentän osana Nordic organisaatiota, työn kansainvälisestikin tunnettujen polkupyöräbrändien parissa ja tiimin tuen tehtävään. Toimipaikkamme sijaitsevat Turussa ja Espoossa. Liikevaihtomme oli vuonna 2020 noin 23 miljoonaa euroa ja palveluksessamme 28 henkilöä. 

Lähetä hakemuksesi cv:n ja palkkatoiveen kera viimeistään 20.1.2022 sähköpostilla osoitteeseen k.vesa@tunturi.fi / Katja Vesa, Nordic Finance Manager.