Työpaikkailmoitus: Data Analyst

Uskomme pyöräilyn vievän maailmaa eteenpäin. Suunnittelemme älykkäitä ja yksinkertaisia ratkaisuja luodaksemme fantastisen pyöräilykokemuksen jokaiselle pyörämme käyttäjälle. Olemme sähköpyörien markkinajohtaja Euroopassa ja toiseksi suurin polkupyörissä ja tarvikkeissa. Pyrimme jatkuvasti luomaan korkealaatuisia ja -toiminnallisia huippuluokan tuotteita, korkealuokkaisella osaamisella. Accell Groupissa työskentelee noin 3 400 työntekijää 18 maassa. Pyöriämme ja niihin liittyviä tuotteita myydään jälleenmyyjille ja kuluttajille yli 80 maassa. Vuonna 2020 myimme yhteensä noin 900 tuhatta polkupyörää ja liikevaihtomme oli yli 1,3 miljardia euroa. Accell Groupiin kuuluva Tunturi Oy Ltd on yksi kokeneimmista polkupyörien valmistajista Suomessa. Yhtiö on perustettu vuonna 1922. Suunnittelemme ja valmistamme Tunturi- ja Nishiki-polkupyörät sekä tuomme maahan muita kansainvälisesti tunnettuja Accell Groupin pyörämerkkejä. Edustamiamme tuotteita myydään satojen jälleenmyyjien toimesta ympäri Suomea. Meille tärkeitä asioita on palvella yhteistyökumppaneitamme luotettavasti ja pitkäjänteisesti. Toimitamme laadukkaita tuotteita ja teemme töitä laadun takaamiseksi.

Vastuullisesti toimiva yritykseksemme on mukana kehittämässä kotimaista pyöräkauppaa.

Haussa on nyt Tunturille Turkuun Data Analyst.

Tehtävänäsi on kehittää datan analysointia ja visualisointia tukevia raportointi- ja analytiikkaratkaisuja. Työtehtävässäsi tuet Suomen ja Ruotsin Tunturin liiketoimintaa. Työskentelet Nordic Financial tiimissä ja raportoit Tunturin Nordic Financial Managerille. Teet vahvaa yhteistyötä Tunturi Groupin muiden Euroopan maiden Data Analyytikoiden kanssa ja yhdessä varmistatte laadukkaan datan tuottamisen.

Roolisi on uusi ja tehtävässäsi uusien raporttien kehittäminen ja käyttöönotto yhteistyössä tiimien kanssa on erityisen tärkeää. Implementoit jo olemassa olevia raportteja Nordic organisaation käyttöön. Yhdistät sisäistä ja ulkoista markkinadataa liiketoiminnan kehittämisen tueksi. Olet varmistamassa raporttien oikeellisuutta ja tietojen mallinnuksesta Power BI:ssä. Tehtävässäsi autat ja tuet paikallisia (Suomi ja Ruotsi) tiimejä Power BI:n käytössä ja kouluttamisessa. Pääset myös kokoomaan markkinadataa tiedon haravoinnin keinoin “web Scabing”

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Kokemusta BI-projektien parissa työskentelystä, projektityöstä ja tietoteknisestä ongelmanratkaisusta.
  • Kokemusta Power BI-raportointityökalun käytöstä, uusien raporttien kehittämisestä ja datan visualisoinnista.
  • Excelin erityisen hyvää hallintaa (VBA tai SQL perusteet ovat eduksesi)
  • Eduksesi ovat Google Analytics, SAP Business Objects ja Azure osaaminen
  • Suomen ja englannin kielen sujuvaa kirjallista ja suullista taitoa. Yhtiön raportointikieli on englanti. Ruotsin kielin taito on eduksesi.
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta.
  • Aiempi kokemus sisäisen laskennan tehtävistä on eduksesi.

Tiimityötaidot, halu työskennellä kansainvälisessä ympäristössä, proaktiivisuus ja halu kehittyä ja kehittää korostuvat tässä roolissa. Työ voi toisinaan olla hektistäkin, mutta tiimi on meillä huikean kiva, joten sosiaalisuus ja hyvä huumorintaju on taattua meidän porukassa. Emmekä pelkää kuulla sinun uusia ideoitasi ja ajatuksia.

Tarjoamme mielenkiintoisen haasteellisen tehtäväkentän osana Nordic finance-organisaatiota, vakituisen työn kansainvälisestikin tunnettujen polkupyöräbrändien parissa, sekä kesäkuussa valmistuvat upouudet ympäristöystävälliset toimitilat. Työhyvinvointi on meille tärkeä asia ja kannustamme kaikkia pyöräilemään, koska se parantaa hyvinvointia ja säästää luontoa! Toimipaikkamme sijaitsevat Turussa ja Espoossa. Liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 28 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on 30 henkilöä.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae rekisteröimällä cv:si ja lisäämällä palkkapyyntösi sivustolla www.experis.fi “Data Analyst” työpaikkailmoitukseen viimeistään 7.3.2022 . Lisätietoja antaa Senior Consultant Annika Antonen, annika.antonen@ fi.experis.com tai puhelimitse 23.2.klo.10-11 ja 1.3.2022 klo. 14-15, +358 44 281 4001.