Työpaikkailmoitus: Technical Sales Support

Tietoa tehtävästä

Haemme Tunturi Oy:n Nordic-organisaatioon teknis-myynnillistä TECHNICAL SALES
SUPPORT -henkilöä tukemaan omaa myynti-, huolto- ja asiakaspalveluhenkilöstöämme sekä
jälleenmyyjäasiakkaitamme.

Uskomme pyöräilyn vievän maailmaa eteenpäin. Suunnittelemme älykkäitä ja yksinkertaisia ratkaisuja luodaksemme fantastisen pyöräilykokemuksen jokaiselle pyörämme käyttäjälle. Olemme sähköpyörien markkinajohtaja Euroopassa ja toiseksi suurin polkupyörissä ja tarvikkeissa. Pyrimme jatkuvasti luomaan korkealaatuisia ja –toiminnallisia huippuluokan tuotteita, korkealuokkaisella osaamisella. Accell Groupissa työskentelee noin 3 400 työntekijää 18 maassa. Pyöriämme ja niihin liittyviä tuotteita myydään jälleenmyyjille ja kuluttajille yli 80 maassa. Vuonna 2020 myimme yhteensä noin 900 tuhatta polkupyörää ja liikevaihtomme oli yli 1,3 miljardia euroa. Accell Groupiin kuuluva Tunturi Oy Ltd on yksi kokeneimmista polkupyörien valmistajista Suomessa. Yhtiö on perustettu vuonna 1922. Suunnittelemme ja valmistamme Tunturi- ja Nishikipolkupyörät sekä tuomme maahan muita kansainvälisesti tunnettuja Accell Groupin pyörämerkkejä. Edustamiamme tuotteita myydään satojen jälleenmyyjien toimesta ympäri Suomea. Meille tärkeitä asioita on palvella yhteistyökumppaneitamme luotettavasti ja pitkäjänteisesti. Toimitamme laadukkaita tuotteita ja teemme töitä laadun takaamiseksi. Vastuullisesti toimiva yritykseksemme on mukana kehittämässä kotimaista pyöräkauppaa.

Työnkuva sisältää mm.:

– Myynnin teknistä tukea konsernin valmistamien Ghost-, Haibike-, Batavus-, Lapierre- ja Winora-tuotteidemme osalta: opit ja ymmärrät eri tuotteiden erot sekä niiden tekniset ylläpidot ja vaatimat varaosat pystyen kouluttamaan nämä eteenpäin myynnille.

– Nykyisen Tunturi ja Nishiki huollon back up -henkilönä toimimista pystyen tukemaan jälleenmyyjiämme myös näiden tuotteiden osalta kattaen koko huoltoketjun.

– Takuuhuoltojen koordinoimista IBD:n sekä huoltoliikkeen kanssa.

– Uusien ideoiden tuottamista sekä niiden toteuttamista huollollisista palveluistamme sekä muita mahdollisia tukitoimia.

Hakemaltamme henkilöltä olisi hyvä löytyä:

– Kykyä omalla vahvalla osaamisellaan ja esimerkillään kouluttaa sisäisiä ja ulkoisia asiakkaitamme
– Pitkänäköistä ja kehittävää otetta tulevista huollollisista palveluista sekä palveluiden kehittämisestä Nordic-tasolla
– Sujuvaa ruotsin, englannin ja suomen kielen taitoa niin suullisesti kuin kirjallisesti
– Vahvaa osaaminen Microsoft tuotteista (Excel, Ppt jne.), Sales Force ja CRM osaaminen katsotaan vahvaksi eduksi
– Aikaisempaa kokemusta esimerkiksi laajasta huoltotoiminnasta, huoltotoiminnan kehittämisestä tai mahdollisesti
kokemusta pyörien huollosta (ei välttämätön)
– Avointa ja positiivista suhtautumista asiakkaisiin ja kollegoihin
– Kykyä nähdä ratkaisuja ja mahdollisuuksia ongelmien sijaan
– Halukkuutta oppia uutta ja kehittyä matkasi varrella

Asiakaspalveluhenkisyys sekä tiimityötaidot korostuvat tässä tehtävässä. Työ voi toisinaan olla hektistäkin, mutta tiimi meillä Tunturilla on huikean kiva ja sosiaalisuus ja hyvä huumorintaju ovat taattua meidän porukassamme!

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävänkuvan ja vakituisen työsuhteen kansainvälisestikin tunnettujen polkupyöräbrändien parissa, sekä hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen tehtävään. Työhyvinvointi on meille tärkeä asia ja kannustamme kaikkia pyöräilemään, koska se parantaa hyvinvointia ja säästää luontoa! Technical Sales Supportin tehtävän toimipisteenä on Turku ja ajoittaista matkustusvalmiutta tulisi löytyä Espoon sekä koko Nordicin suuntiin. Meillä on hybridityömalli; sekä etänä, että toimistolla.

Työ alkaa sopimuksen mukaan / mielellään vuoden 2022 alussa. Työsopimus solmitaan suoraan Tunturin kanssa.

Kiinnostuit ja miten hakea?

Rekrytoinnista vastaa Manpower. Hae paikkaa niin pian kuin mahdollista Manpowerin sivujen kautta (manpower.fi), sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä mukaasi myös palkkatoiveesi. Otamme mielellämme vastaan hakemuksia eri taustaisilta henkilöiltä.


Lisätietoja saat Manpowerin Recruitment Consultant Esko Sauriolta numerosta 040 647 2205 tai
esko.saurio@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.