Tunturin älypyöräuutuus kotimaisella
Revonte ONE -moottorilla
– luvassa innovatiivinen ajokokemus!

Esittelemme GoExpossa 28.2.–1.3. maailman ensimmäisen Tunturi R1 älypyörä Concept -mallin, jossa voimanpesänä toimii kotimainen Revonte ONE -moottori. Kokonaisvaltaisessa Revonte ONE -käyttöjärjestelmässä yhdistyvät kustomoitava automaattivaihteisto, suuren kapasiteetin tehoakku ja ergonominen sekä joustava ohjaus mobiilisovelluksella.

Erinomainen ajokokemus automaattivaihteilla

Tehokkaan Revonte ONE-moottorin toiminta perustuu pitkälle kehitettyyn softapuolen ohjaukseen. Revonten uudessa sähköavusteisessa moottorissa on sisäänrakennettu portaaton vaihteisto, ja ajaja voi valita käyttääkö hän portaatonta säätöä vai perinteisiä vaihteita. Ajaja voi myös itse määritellä pyörään haluamiensa vaihteiden määrän.

Älypyörän kustomointi omaksi mobiilisovelluksella

Pyörää voi kustomoida mobiilisovelluksen kautta. Sen ajo-ominaisuuksia ja moottoritehoja voi optimoida erilaisille tie- ja maastopinnoille sopivaksi oman ajokokemuksen perusteella. Maastossa navigointi sujuu helposti sovelluksen GPS-karttojen avulla. Älypyörä säilyy hyvin tallessa, sillä pyörän sähköisen lukon voi lukita varkauden sattuessa.

Tunturin tulevat R1-älypyörämallit päätetään myöhemmin tänä vuonna

Tunturi päättää Revonte ONE -moottorille kustomoitavat pyörämallit myöhemmin tänä vuonna ja ne ovat saatavilla loppuvuodesta 2020. Tunturi R1 älypyörä Concept -kuva lupaa kuitenkin tehokkaan sporttista ja miellyttävää menoa maastoon. Pyörän hinta määräytyy luonnollisesti pyörän designin ja käyttötarkoituksen mukaan. Jäämme mielenkiinnolla odottelemaan Tunturin uutta älypyörää Revonte One -moottorilla!