Sit mennää! Tunturilla leikkimielinen sähkömaastopyörälähtö
Valtteri Bottas Duathlonissa

Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi kisattiin upeassa säässä kuvankauniin Pajulahden maisemissa viime elokuussa su 18.8.2019. Tunturi oli mukana jo kolmatta vuotta järjestämässä Valtterin omaa urheilutapahtumaa, jossa kisataan maastoduathlonin kahdessa lajissa, maastojuoksussa ja -pyöräilyssä. Tunturi järjesti myös ensimmäistä kertaa oman leikkimielisen sähkömaastopyörälähdön.

Tunturin sähkömaastopyörälähtö kisattiin hyvissä tunnelmissa. Kisakuntoaan kokeilivat jääkiekkoareenoilta tutut mestarit Ari Vallin ja Niko Kapanen e290-sähkömaastopyörillä ja Niklas Bäckström eMAX-sähköfatbikella. Tunturin junnutiimi Akseli ja Eelis Mikkonen kisasivat e290- ja e275-sähkäreillä. Tunturin junnutiimi, Akseli ja Eelis Mikkonen, nappasi komeasti kisavoiton Kapasen harhauduttua aivan viime metreillä väärälle reitille.

 Tunturin junnutiimi, Akseli ja Eelis Mikkonen, nappasi 10 km sähkömaastopyörälähdön voiton e290- ja e275-pyörillä.

Valtteri Bottas teki oman kisaennätyksensä maastoduathlonissa

Valtteri Bottas teki oman kisaennätyksensä nimikkokisassaan tänä vuonna. Maastoduathlonissa (juoksu 5 km + pyöräily 20 km + juoksu 3 km) hänen sijoituksensa oli 11. Miesten sarjan voitti Sasu Halme.

Mikko Leppilampi kisasi hyvällä sykkeellä Valtterin nimikkopyörällä 

Myös Mikko Leppilampi osallistui 28 km mittaiseen maastoduathloniin. Hän veti erinomaisella sykkeellä 20 km pyöräilyosuuden läpi Tunturin ValtteriBottasDuathlon-pyörällä, joka arvottiin upean kisapäivän päätteeksi onnelliselle uudelle omistajalle. Pyörän rungossa on Valtterin nimikirjoitus.

Katso videolta Mikko Leppilammen tunnelmia ennen kisalähtöä.

Merkittävä summa rahaa hyväntekeväisyyteen 

Koko kansan idolina ja roolimallina tunnettu Valtteri on hyvin esimerkillinen persoona, joka haluaa omalta osaltaan olla vaikuttamassa lasten ja nuorten hyvinvointiin. Myös tänä vuonna Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi ja Westpro4U lahjoitti merkittävän summan rahaa hyväntekeväisyyteen, jonka kohteena oli lasten ja nuorten tukeminen. Tämän lisäksi Tunturi lahjoitti Suomen Punaisen Ristin Ketjureaktio-keräykseen päivän aikana 2 euroa jokaisesta Tunturi-sähköpyörillä ajetusta 25 kilometristä.

ISO kiitos kaikille paikalla olleille mukavasta ja urheilullisesta päivästä! Nähdään taas ensi vuonna. 

Tunturin sähkömaastopyörälähdön pyöräilevät jääkiekkoilijat vasemmalta Niklas Bäckström eMAX-sähköfatbikella ja Ari Vallin sekä Niko Kapanen e290-sähkömaastopyörillä.

__________

Kuvat Niki Soukkio, Tatu Singo ja Heini Jalovaara. Videot Tatu Singo.