Suosikit 2020

Tunturi Poni on vuoden 2020 malliston suosituin pyörä

Kysyimme someseuraajiltamme Tunturin Facebookissa ja Instagramissa joulukuussa 2019, mikä Tunturin vuoden 2020 malliston uusista pyöristä on heidän suosikkinsa ja miksi. Kampanjaan osallistuttiin ilahduttavan ahkerasti. Pyöriä käytiin katsomassa verkkosivuillamme lähes 9000 kertaa kahdeksan somepostauksemme kautta ja omaa suosikkipyörää äänestettiin yli 8400 kertaa. Kiitokset upeasta osallistumisesta! Yksittäisistä pyöristä Tunturi Poni miellytti vastaajia eniten ja lähes joka toinen vastaajista haluaisi polkaista matkaan sähköpyörällä. Arvoimme vastaajien kesken uniikin Climate Cycling Ponin, jonka voitti Heini Turusta, onnea!

Arvomme Grace 7 -citypyörän, joka nousi toiseksi suosituimmaksi vuoden 2020 -äänestyksessä!

Kiitokseksi someseuraajillemme arvomme vielä upean Grace 7 -citypyörän ja kahden hengen lippupaketin GoExpoon pe 28.2.! Pyörä luovutetaan voittajalle la 29.2. GoExpossa Tunturi-Hellbergin osastolla 6e50.

Olet arvonnassa jo mukana, jos olet kommentoinut Tunturin mallisto 2020 -kisan postauksia Tunturin Facebookissa tai Instagramissa. Osallistut arvontaan myös tykkäämällä Grace 7 -julkaisusta somessa.

Lähes joka toinen valitsi suosikikseen sähköavusteisen pyörän

Sähköpyöräilytrendi näkyi myös suosikkipyörä-äänestyksessä. Tunturin sähköavusteiset kaupunkipyörät ja sähkömaastopyörät olivat monelle mieleen.

Retkeilyyn sopiva vuoden 2020 uutuusmalli Traveller suosituin hybridipyörä

Tulokset koostuvat mallisto 2020 –julkaisun 650 kommentin otoksesta Facebookissa.