Arbetsannons: Tunturi Sweden söker en teamleader med passion inom cykel

Om företaget: 

Tunturi ingår i Accell Group som är en av Europas största cykelproducent med varumärken som bland annat Batavus, Lapierre, Tunturi, Haibike, Ghost och Winora. Koncernen har totalt ca 3500 medarbetare. Vårt mål är att vara den mest relevanta cykel-leverantören i Norden. Kontoret är beläget i Varberg, här har vi luftiga och trivsamma lokaler som även innehåller showroom, verkstad samt vårt syskonbolag Cycle Service Nordic som tillhanda håller cykeltillbehör för Norden. I den svenska delen av Tunturi är vi ca.10 medarbetare.

Om rollen: 

Som en del av vår satsning framåt söker vi en teamleader som skall stärka vårt team ytterligare. I din roll som teamleader ansvarar du för ett team av säljare där det krävs att du leder med ett gott föredöme och sätter hög standard för såväl prestation som bemötande. Du leder försäljningen mot högt uppsatta mål och har strategier för hur arbetslaget skall arbeta för att på ett framgångsrikt sätt skall nå dessa. Du kommer även att ansvara för några av våra KA kunder.

Din Profil:

Vi söker Dig som har en passion för sport, är ambitiös, prestationsinriktad, och som är van att arbeta mot högt uppsatta mål. Du har ett genuint intresse för att skapa affärer och ser möjligheter där andra ser hinder. Vi tror att du idag arbetar med försäljning, säljledare. Du är en självständig person som vågar ta egna beslut och leda dina säljare, men har också lätt för att samarbeta agera bollplank när det behövs. Du har goda kunskaper i Officepaketet. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer!

Vi erbjuder dig:

En tillsvidare heltidsanställning med 6 månaders prov-anställning med placeringsort i Varberg. Startdatum enligt överenskommelse. 

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!

Vänligen inkom med din ansökan till Fredric Fåglum på mailadress fredric.fåglum@tunturi.se

Frågor om tjänsten besvaras på mailadress eller tel: 072-397 1537. Sista ansökningsdag 22-02-28