Pelaajilla MM-kisoissa käytössä olleet Leijonaponit nyt huutokaupassa, tuotot hyväntekeväisyyteen!

Tunturi-Hellberg Oy on valmistanut erikoiserän Tunturi-polkupyöriä jääkiekkojoukkueen käyttöön MM-kisoihin Tanskaan. Nämä ”Leijonaponit” ovat pelaajien käytössä, jotta liikkuminen kisapaikalla sujuu mukavasti.

– Pyöräillessä saa raitista ilmaa ja samalla se on ekoteko. Yhä useampi urheilija on ottanut pyöräilyn osaksi harjoitusohjelmaa tai tavaksi liikkua treenipaikalle. Meille Tunturilla on tärkeää kannustaa kaikkia liikkumaan säännöllisesti, koska se parantaa omaa hyvinvointia, toteaa Tunturi-Hellberg Oy:n markkinointipäällikkö Pirkko Kapraali.

Leijonaponit myydään kisojen jälkeen – tuotto hyväntekeväisyyteen

Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit osallistuvat hyväntekeväisyystalkoisiin lunastamalla osan pyöristä. Loput pyöristä huutokaupataan suurelle yleisölle MM-kisojen jälkeen. Hyvätekeväisyyskampanjasta saadut varat ohjataan Finkey Foundation hyväntekeväisyysrahaston kautta vähävaraisten lasten jääkiekkoharrastuksen sekä nuorten ja naisten maajoukkuetoiminnan tukemiseen.

– Hyväntekeväisyyskohde on lähellä sydäntä myös meille. Mitä enemmän nuorisoa saadaan urheilun pariin niin kilpa- kuin harrastustasolla, sitä todennäköisemmin liikunnasta muodostuu heille elämäntapa, jota myös vanhempana tulee tehtyä joko tutun tai uuden lajin parissa.

– Yhteistyö Tunturi-Hellberg Oy:n kanssa on todellinen win-win-tilanne. A-maajoukkue saa käyttöönsä pelaajien toivomat fillarit. Käytetyistä Leijonaponeista saadut varat voidaan ohjata hyvään ja tärkeään tarkoitukseen. Ja samalla Tunturi-Hellberg Oy:n brändi saa vetoapua Leijonilta Tunturi Poni-pyörän markkinoinnissa, iloitsee Suomen Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen.

Huutokaupattavana ovat kaikkiaan 16 pelaajan Ponit, mukaan lukien mm. joukkueen kapteenina toimineen Mikael Granlundin ja Suomen tehokaksikon eli Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen Leijonaponit. Jokainen polkupyörä on varustettu kyseistä Leijonaponia ajaneen pelaajan nimmaroimalla kyltillä. Loput 9 polkupyörää huutokaupattiin Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppaneille.

Huutokauppa tapahtuu huuto.net -sivuilla ja kunkin pyörän lähtöhinta on 500 euroa. Viimeinen päivä osallistua huutokauppaan on maanantai 6. kesäkuuta. Huutokaupatut pyörät toimitetaan määränpäähänsä Matkahuollon toimesta, toimitukset aloitetaan viikolla 24.

Teuvo Teräväinen #86

Carolina Hurricanesin Teuvo Teräväinen nousi varmasti monen tietoisuuteen viimeistään tällä kaudella hienosti menneen Nhl-kauden johdosta. Vauhti ei ole hyytynyt MM-kisoissa yhtään – Carolinan tähtilaituri on viilettänyt Leijonien oikeassa laidassa hurjilla tehoilla! Katso mitä Ari Vallin sai haastattelussa selville Teräväisen mietteistä pyöräilyyn.

Jere Lehtinen Leijonat/GM

Ari Vallin haastatteli Tunturi Ponia testaavaa Leijonien General Manager Jere Lehtistä. Mitä mieltä Lehtinen oli Ponista ja löytyikö mieheltä lapsuusmuistoja Tunturista?