Tunturi on Suomen Olympiakomitean virallinen polkupyöräkumppani PyeongChangin talviolympialaisissa

Helmikuun 9. päivänä käynnistyvät talviolympialaiset Etelä-Koreassa kääntävät koko suomen kansan katseet urheilutantereille. Monelle urheilijalle olympialaiset on pitkäaikainen unelma, jonka eteen on ponnisteltu harjoittelemalla tuhansia tunteja. Suomen Olympiajoukkueessa mitaleista taistelee yhteensä yli 100 urheilijaa.
”Me Tunturilla haluamme olla mukana tukemassa suomalaisurheilijoiden tavoitteita. Olemme toimittaneet heidän käyttöönsä Tunturi retro Poni -polkupyöriä, jotta liikkuminen valtavan kokoisissa kisakylissä sujuu joutuisammin. Tunturi retro Poni on runkomalliltaan ja ominaisuuksiltaan erinomainen tähän käyttöön, koska se sopii kaikenkokoisille pyöräilijöille ja siinä on pysty ajoasento. Lisäksi pyörällä liikkuminen on rentouttavaa”, toteaa Tunturi-Hellberg Oy Ltd:n markkinointipäällikkö Pirkko Kapraali. Olympic Team Finland -tunnuksilla varustettuja Tunturi retro Poni -polkupyöriä on kolmekymmentä kappaletta ja ne on numeroitu. ”Tunturi-pyörät helpottavat todella paljon urheilijoiden liikkumista kisakylissä. Meillä oli käytössä Tunturi-pyörät Rion kesäolympialaisissa ja saimme niiden käytöstä vain positiivista palautetta. Niistä jopa kisailtiin, kuka ehtii pyörän napata käyttöönsä. Pyörät herättivät myös muiden maiden urheilijoiden kiinnostuksen. Kisapyöristä on muodostunut jo perinne, jota kaikki urheilijamme odottavat innolla”, toteaa Olympiakomitean liiketoimintapäällikkö Ville Köngäs.

Oletko sinä Olympic Team Finland -tunnuksilla varustetun Tunturi retro Ponin onnellinen omistaja?

Arvonta on päättynyt. Ilmoitamme arvonnan voittajalle henkilökohtaisesta.

Oletko sinä Olympic Team Finland -tunnuksilla varustetun Tunturi retro Ponin onnellinen omistaja?

Arvonta on päättynyt, voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesta.

Talviolympialaiset 2018

Järjestetään Etelä-Korean PyeongChangin kaupungissa 9.2-25.2.2018. Suomesta urheilijoita osallistuu noin 110. Kisojen aikana kilpaillaan 15 eri lajissa, ja kilpailutapahtumia on 102. Tutustu kisajoukkueeseemme ja merkkaa lajikohtaiset kisa-aikataulut kalenteriin. Tutustu PyeongChangin kisaoppaaseen tästä.