Tule mukaan Valtteri Bottaksen urheilutapahtumaan!

Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi järjestetään Liikuntakeskus Pajulahden maisemissa sunnuntaina 18.8.2019.

”Jo parin vuoden ajan olen miettinyt omaa urheilutapahtumaa. Oma elämäntyylini on urheilullinen, ja olen iso urheilufani. Lajiksi valikoitui maastoduathlon ja kisapaikaksi halusin ehdottomasti kotipaikkani Nastolan. Tavoitteena on tehdä mukava tapahtuma, jossa on rento meininki – kunnon kilpailuhenkeä unohtamatta. Olisi mahtavaa, jos formulafanit ja jengi tulisivat sekä Suomesta että ulkomailta katsomaan, mistä olen lähtöisin. Urheilu on niin hieno juttu, joten toivon, että tämäkin kilpailu kannustaa ihmisiä liikkumaan enemmän. Kisapäivää voi tulla seuraamaan koko perheen voimin.” – Valtteri Bottas

Tunturi on mukana jo kolmatta vuotta Valtterin omassa urheilutapahtumassa, jossa lajina on maastoduathlon. Siinä kisataan kahdessa lajissa, maastojuoksussa ja maastopyöräilyssä. Miesten ja naisten sarjojen lisäksi kisaan voi osallistua perheenä. Yrityksille on tänä vuonna tarjolla Valtteri Bottas Duathlon Gold -paketti.

Viime vuonna tunnelma kisa-alueella oli mahtava. Tapahtuma-alueella riitti ohjelmaa koko perheelle. Yleisö pääsi testaamaan mm. Tunturi-sähköpyöriä, lapset pääsivät kokeilemaan taitojaan temppuradalle ja Janni Hussi veti jumppaa koko yleisölle. Itse kilpailuun osallistui 106 miestä, 35 naista ja 45 perhettä. Kaksinkertainen F1-sarjan maailmanmestari Mika Häkkinen osallistui kisaan osana kolmen hengen joukkuetta. Yleisömääräksi arvioitiin 3500 ja tuo määrä levittäytyi reippaasti tapahtuma-alueelle sekä metsäreittien varrelle.

Tuttuja voittajia ja uusia nimiä. Perheduathlonin voitti viime vuoden tapaan Team Borremans, Kasper (11 v) ja Erwin Borremans. Toiseksi sijoittui Team Piitulainen ja kolmanneksi Team Soininen. Miesten kisan voittajaksi kiri niin ikään viime vuoden voittaja Markus Vuorela ajalla 1:15:20, joka alitti hänen viime vuotisen aikansa 10 sekunnilla. Toiseksi tiukassa kilpailussa sijoittui Antti Kosonen ja kolmanneksi tuli Valtteri Repo. Naisten sarjan voittoon kiiruhti Noora Kanerva ajalla 1:30:39. Toiseksi sijoittui viime vuoden voittaja Elisa Sihvola ja kolmas oli Niina Kosunen. 

Valtteri Bottas paransi viime vuoden sijoitustaan yhdellä ollen 10:s ja omaa aikaansa lähes puolella minuutilla. Kilpailun jälkeen Valtteri kiitteli runsaslukuista yleisöä, yhteistyökumppaneita ja kanssakilpailijoitaan sekä tapahtuman tuotannossa mukana olleita henkilöitä.

– Päivän tavoite oli, että kaikilla on hauskaa ja että tehdään hyvä tapahtuma yhdessä. Siinä onnistuttiin. Itsellä oli tavoitteena parantaa viime vuoden omaa aikaani ja sen tein. On ollut mukava nähdä paljon iloisia kasvoja ja hymyjä ja paljon perheitä. Kiitos teille kaikille – tällä tapahtumalla tehdään hyvää yhdessä, kiitteli Valtteri Bottas palkintojenjakoseremonian alussa osoittaen sanansa koko yleisölle. 

Koko kansan idolina ja roolimallina tunnettu Valtteri on hyvin esimerkillinen persoona, joka haluaa omalta osaltaan olla vaikuttamassa lasten ja nuorten hyvinvointiin. Jokaisena vuotena Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi on lahjoittanut merkittävän summan rahaa hyväntekeväisyyteen, jonka kohteena on ollut lasten ja nuorten tukeminen. Myös tänä vuonna hyväntekeväisyyskohde on nuorten ja lasten hyvinvointi. Valtteri Bottas Duathlon tukee lasten ja nuorten positiivista kasvua yhdessä Westpro4U ry:n kanssa. Westpro4U ry on vuonna 2013 perustettu yleishyödyllinen yhdistys, joka tukee lasten ja nuorten positiivista kasvua. Yhdistys on toteuttanut mm. parantumattomasti sairaiden lasten unelmia, järjestänyt joulun kymmenille perheille, tukenut lasten ja nuorten harrastustoimintaa, auttanut perheitä hädässä ja järjestänyt työpajoja syrjäytymisvaarassa oleville nuorille. Kaikki yhdistykselle lahjoitetut varat ohjataan suoraan apua tarvitseville lapsille ja nuorille, ilman välikäsiä.

Tunturi on kolmatta kertaa Valtteri Bottas Duathlon -tapahtuman pääyhteistyökumppani. Olemme mukana, koska haluamme kannustaa kaikkia suomalaisia liikkumaan enemmän joko yhdessä tai yksin. Juoksu ja pyöräily ovat lajeja, joita koko perhe voi harrastaa yhdessä myös luonnon keskellä ja samalla viettää yhteistä aikaa.

Tule mukaan nauttimaan tapahtumarikkaasta ja rennosta urheilutapahtumasta tai ota Valtterin haaste vastaan kisaradoilla!

Ota haaste vastaan!

Ilmoittautuminen vuodelle 2019 on avoinna. Voit ilmoittautua tapahtumaan sivustolla www.valtteribottasduathlon.com.

Ota haaste vastaan!

Ilmoittautuminen vuodelle 2018 on avoinna. Voit ilmoittautua tapahtumaan sivustolla www.valtteribottasduathlon.com.