Työpaikkailmoitus: HR Business Partner (Turku)

Uskomme pyöräilyn vievän maailmaa eteenpäin. Suunnittelemme älykkäitä ja yksinkertaisia ratkaisuja luodaksemme fantastisen pyöräilykokemuksen jokaiselle pyörämme käyttäjälle. Olemme sähköpyörien markkinajohtaja Euroopassa ja toiseksi suurin polkupyörissä ja tarvikkeissa. Pyrimme jatkuvasti luomaan korkealaatuisia ja -toiminnallisia huippuluokan tuotteita, korkealuokkaisella osaamisella. Accell Groupissa työskentelee noin 3 500 työntekijää 15 maassa. Pyöriämme ja niihin liittyviä tuotteita myydään jälleenmyyjille ja kuluttajille yli 80 maassa. Vuonna 2021 myimme yhteensä noin 860 tuhatta polkupyörää ja liikevaihtomme oli yli 1,4 miljardia euroa. Accell Groupiin kuuluva Tunturi Oy Ltd on yksi kokeneimmista polkupyörien valmistajista sekä johtava polkupyörien maahantuoja Suomessa. Yhtiö on perustettu vuonna 1922. Suunnittelemme ja valmistamme Tunturi- ja Nishiki-polkupyörät sekä tuomme maahan muita kansainvälisesti tunnettuja Accell Groupin pyörämerkkejä. Edustamiamme tuotteita myydään satojen jälleenmyyjien toimesta ympäri Suomea. Meille tärkeitä asioita on palvella yhteistyökumppaneitamme luotettavasti ja pitkäjänteisesti. Toimitamme laadukkaita tuotteita ja teemme töitä laadun takaamiseksi

Vahvistamme henkilöstöhallintoamme uudella positiolla ja haussa on nyt HR Business Partner osaksi sitoutunutta henkilöstöämme vastaamaan Suomen ja Ruotsin henkilöstöön liittyvistä asioista

Etsimämme henkilö on liiketoimintalähtöinen ja kehityshenkinen tiimipelaaja. Kuukausittaisten rutiinitöiden lisäksi olet mukana kokonaisvaltaisesti HR-prosesseissa ja niiden kehittämisessä sekä uusien käytäntöjen luomisessa. Keskeiset työtehtäväsi liittyvät mm. sisäiseen viestintään, yleisiin hallinnollisiin asioihin sekä työhyvinvointiin ja työlainsäädäntöön. Tehtävässä toimit osana Nordic organisaatiotamme ja tiiviissä yhteistyössä Nordic Finance Managerin kanssa, sekä muiden Accell Groupin HR tiimiläisten kanssa. Koska rooli on Suomen organisaatiossa uusi, sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa työnkuvasi sisältöön ja se tulee muovautumaan tehtävään valitun henkilön osaamisen mukaan.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja jonkin verran
aikaisempaa kokemusta HR-tehtävistä, ehkä jopa kansainvälisestä
toimintaympäristöstä. Viihdyt käytännönläheisissä tehtävissä,
mutta pystyt tuomaan myös uusia näkemyksiä strategisen tason
suunnitteluun. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja
organisointitaidot sekä näyttöjä hyvästä yhteistyöstä henkilöstön
edustajien kanssa. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen- ja
englanninkielentaitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Tulemme
huomioimaan haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat hakijat.

Työntekijät ovat yhtiömme tärkein voimavara ja luomme heille viihtyisän ja kehittyvän ympäristön omien taitojen sekä yhtiön kehittämiseen. Toiminnassamme näkyy vahvasti kestävän kehityksen vihreät arvot ja vastuullisesti toimiva yritykseksemme on mukana kehittämässä kotimaista pyöräkauppaa. Tarjoamme mielenkiintoisen haasteellisen tehtäväkentän osana Nordic organisaatiotamme, työn kansainvälisestikin tunnettujen polkupyöräbrändien parissa ja tiimin tuen tehtävään sekä hyvät henkilöstöedut. Toimipaikkamme sijaitsevat Turussa ja Espoossa. Liikevaihtomme oli vuonna 2022 noin 25 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on 30 henkilöä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen rekrytointikonsultti Linda Vainiolle 26.3.2023 mennessä. Sähköpostiosoite on muotoa: etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla ”HR Business Partner”. Työt alkavat toukokuun aikana. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Tunturi Oy Ltd:n työntekijäksi. Rekrytointiprosessissamme avustaa Click Henkilöstöpalvelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio p. 050 411 0345. Tavoitat Lindan arkisin klo 9–16.