Pyöräily

Tutustu näihin artikkeleihin, joista löydät lisätietoa pyörän hankinnasta ja omistamisesta

Tunturi Ebiketour 2020

Tervetuloa koeajamaan Tunturin, Nishikin ja Haibiken sähköpyöriä Tunturi-jälleenmyyjille. Koeaja useampaa sähköpyörää, niin löydät varmasti mieleisesi!

Lue lisää

Bugging Across Finland – Extreme winter cycling expedition

Last February we set out on a real adventure together with Jussi Heikkinen from ENTIS, who is possibly one of the toughest Finnish men alive. A winter expedition took us across the country from Turku to Nuorgam, which is the northernmost point of Finland and the EU.

Lue lisää

¡Vamos! Espanjan ympäri Tunturi RX700 -hybridipyörillä

Taina Liekari ja Laura Toukola polkivat viime kesänä Espanjan ympäri Tunturi RX700 -hybridipyörillä 7 viikossa. Matkaa kertyi yhteensä 4 030 kilometriä, josta hurjat 52 kilometriä vertikaalinousua Espanjan vuoristoisessa maastossa!

Lue lisää

Sit mennää! Tunturilla leikkimielinen sähkömaastopyörälähtö Valtteri Bottas Duathlonissa

Tunturi oli mukana jo kolmatta vuotta järjestämässä Valtterin omaa urheilutapahtumaa, jossa kisataan maastoduathlonin kahdessa lajissa, maastojuoksussa ja -pyöräilyssä. Tunturi järjesti myös ensimmäistä kertaa oman leikkimielisen sähkömaastopyörälähdön.

Lue lisää

GoExpo Winter -messuedut 15.–17.11.2019

Tutustu GoExpo Winter -messuetuihin, jotka ovat voimassa Ski Saariselän osastolla 4d61 ja Ebike Brothersin osastolla 3c29.

Lue lisää

Tunturi 97 vuotta – vihreää liikkumista jo vuodesta 1922

Tunturi on liikuttanut suomalaisia jo lähes sadan vuoden ajan.

Lue lisää

Tunturi eMAX – sähäkällä urheilupyörällä ketterästi kaikissa olosuhteissa, maastossa kuin maastossa

Tunturi eMAXilla, polkupyörien Hummeriksikin kutsutulla sähköfatbikella sujuu vaivatta ja nautiskellen niin sporttinen pyöräily vaativissa maastoissa kuin työmatkat talven kurjimmillakin keleillä.

Lue lisää

Climate Cycling -tapahtumalla varoja WWF Suomen toimintaan

Ensimmäinen Climate Cycling pyöräiltiin Helsingissä 11. syyskuuta 2019. Ilmastonmuutoksen torjumisen puolesta oli polkemassa monisatapäinen yritys- ja yhteisöjoukko sekä suurlähetystön edustus yhdeksästä Euroopan maasta.

Lue lisää

Syksyinen pyöräilyloma Saariselällä

Saariselkä on monille tuttu etenkin huikeista hiihtomaisemista, mutta myös syksy tarjoaa elämyksiä aktiivisesta lomasta haaveileville. Pyörän selässä pääsee keskelle koskematonta luontoa, ja jo muutamassa päivässä ehtii kokea paljon.

Lue lisää

Mikä sähköpyörä on?

Sähköavusteisesta pyörästä käytetään usein nimeä sähköpyörä. Sähköavusteinen pyörä vaatii yleensä fyysistä polkemista, johon moottori voi antaa lisävoimaa.

Lue lisää

Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi

Koko perheen urheilutapahtuma järjestetään Liikuntakeskus Pajulahden maisemissa sunnuntaina 18.8.2019!

Lue lisää

Puumalan saaristoreitti – sähköpyörillä saaristoreitille

Puumalan saaristoreitti avattiin viime vuoden kesällä polku- ja moottoripyöräilijöille, ja se sai heti suuren suosion. Upea maisemareitti kulkee Saimaan kauneimmissa maisemissa, läpi saarien, siltojen ja harjujaksojen.

Lue lisää

Sähköpyörien koeajopäivä

Tule koeajamaan Tunturi-, Nishiki-, Haibike-, Ghost- ja Winora-sähköpyöriä! Testattavana useita sähköavusteisia hybridi-, city- ja maastopyöriä eri sähkömoottorivaihtoehdoilla.

Lue lisää

Pyörän valinta lapselle

Lasten pyörää hankittaessa oikean kokoisen menopelin valinta on tärkeää, jotta elämänmittaisen taidon oppiminen onnistuisi mutkattomasti.

Lue lisää

Talvipyöräily ei ole haaste, se on mahdollisuus!

Moni lopettaa pyöräilyn, kun päivä lyhenee, tuuli yltyy, sataa vettä tai räntää. Tällaiset pyöräilykelit näyttävät haastavilta, mutta niihinkin löytyy ratkaisut, joilla pyöräilyä voi jatkaa ympäri vuoden.

Lue lisää

Mukana GoExpo-messuilla

Tunturi-Hellberg Oy on mukana GoExpo-messuilla 15.–17.3.2019 Helsingin Messukeskuksessa. Osastollamme 6d50 on Suomen suurin valikoima sähköpyöriä! Pääset tutustumaan ja koeajamaan Tunturi-, Nishiki-, Haibike-, Ghost-, Winora- ja Lapierre-sähköpyöriä sekä Babboe-tavarasähköpyöriä.

Lue lisää

Tunturi Ponit kyyditsevät Leijonia MM-kisoissa!

Tunturi-Hellberg Oy on valmistanut erikoiserän Tunturi-polkupyöriä jääkiekkojoukkueen käyttöön MM-kisoihin Tanskaan. Nämä ”Leijonaponit” ovat pelaajien käytössä, jotta liikkuminen kisapaikalla sujuu mukavasti.

Lue lisää

Tunturi on Suomen olympiakomitean virallinen polkupyoräkumppani Pyeongchangin talviolympialaisissa

Lue lisää

Runkokoon valinta

Polkupyörän runkokoon valinta on yksi tärkeimmistä ajomukavuuteen ja pyöränhallintaan liittyvistä tekijöistä. Lähtökohta kaikkien Tunturi-runkojen mitoituksessa on suomalaisen pyöräilijän fysiologia.

Lue lisää