Työmatkapyöräily: terveellisempi, ekologisempi ja taloudellisempi liikennemuoto

Yhä useammat työntekijät valitsevat pyöräilyn päivittäiseksi kulkuvälineekseen, ja monet työnantajat tukevat tätä valintaa tarjoamalla työsuhdepyöräetuja. Työmatkapyöräily onkin hyvin terveellinen, ympäristöystävällinen ja taloudellinen tapa liikkua työpaikan ja kodin välillä.

Pyöräily edistää sydämen terveyttä, vahvistaa lihaksia ja parantaa yleistä fyysistä kuntoa ja se sopii lähes kaikille, sillä sen kuormitus nivelille on hyvin pientä verrattuna esimerkiksi juoksuun.

Työmatkapyöräily vähentää liikenteestä aiheutuvaa ympäristökuormitusta, alentaa hiilijalanjälkeä ja auttaa parantamaan ilmanlaatua. Pyöräily on päästötöntä liikkumista, mikä tekee siitä yhden ekologisimmista liikennevaihtoehdoista.

Työsuhdepyöräetu kannustaa parempiin valintoihin

Työsuhdepyöräetuja tarjoamalla työnantajat kannustavat työntekijöitään valitsemaan pyöräilyn liikkumismuodokseen. Työsuhdepyörä on työntekijälle verovapaa etu 1200 euroon asti vuodessa. Kokonaissumman voi jakaa useammalle vuodelle ja esimerkiksi 3600€ arvoisen pyöräpaketin voi jakaa kolmelle vuodelle. 

Kaiken kaikkiaan työmatkapyöräily ja työsuhdepyöräetujen tarjoaminen ovat sekä työntekijälle että työnantajalle eduksi. Ne edistävät työntekijöiden terveyttä ja hyvinvointia samalla, kun tukevat ympäristöä ja vähentävät liikenteen aiheuttamia ongelmia.

Työmatkapyöräilyä ympäri vuoden – Tunturi e290 ME sopii haastaviinkin keliolosuhteisiin

Hyvin varustettuna pyöräilet sujuvasti ympäri vuoden. Talvella on tärkeää hyvän pyörän lisäksi lämmin pukeutuminen, tehokkaat valot, heijastimet sekä nastarenkaat.

Sähkömaastopyörä Tunturi e290 ME sopii hyvin metsäpoluille, mutta on myös turvallinen kaveri ympärivuotiseen työmatkapyöräilyyn ominaisuuksiensa vuoksi. Pyörästä löytyy tehokas Shimanon E7000 -sähkömoottori, joka tukee pidemmillä matkoilla ja jyrkissä ylämäissä. Varmatoimiset hydrauliset levyjarrut huolehtivat turvallisuudestasi kaikenlaisilla keleillä. Hyvillä nastarenkailla varmistat turvallisen ajon myös liukkailla teillä.

Katso pyörän teknisemmät tiedot täältä.

Lisävarusteet miellyttävämpään työmatkapyöräilyyn

Tunturi e290 ME sähkömaastopyörään saat myös useita erilaisia lisävarusteita, jotka on helppo kiinnittää pyörän runkoon. Näin kuljetat työvälineesi ja muut tarvittavat tavarat sujuvasti pidempiäkin matkoja rasittamatta selkääsi.

Kuvan lisävarusteet:

ATRAN VELO Carrier CITY 24”-29” DB

39,00

 

XLC Kickstand KS-C01

22,00

 

SKS Mudrocker Front

36,90

 

SKS Mudrocker rear

43,90

 

CRANKBROTHERS Pedal Stamp 1

57,00

 

AXA Fold Ultra Foldable lock

148,90

 

SCHWALBE Ice Spiker Pro Standard

173,80

 
 

521,50